Tabaka multifunksionale

> SKU: N/A

Organizoni sendet tuaja.

Tabka multifunksionale ideale p?r sht?pit?.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

Tabaka multifunksionale

  • Organizoni sendet tuaja.
  • Tabka multifunksionale ideale p?r sht?pit?.

Specifikat:

  • Pavar?sisht n?se sht?pia ?sht? e madhe apo e vog?l, nj? dhom? e rregullt? mund t? ju sjell gjithmon? nj? humor t? mir?.
  • Me rrotullim deri n? 360grad?.
  • E shk?lqyer p?r cdo hapsir? t? sht?pis?.
  • Ndihmon t? kurseni shum? hap?sir?.
  • P?rdorimi shum?funksional si: organizimi i kozmetik?s, er?zave, pastruesve etj…
  • Material Plastik PS dhe TPR, i cili ?sht? gjithashtu material miq?sor ndaj mjedisin.
  • P?rmasat: 30 x 10 cm