Stol Teleskopik

> SKU: N/A

Stoli teleskopik zgjedhja p?r kudo q? ju ndodheni.

Ideal p?r sht?pi, festa te ndryshme etj…

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Stol Teleskopik

  • Stoli teleskopik zgjedhja p?r kudo q? ju ndodheni.
  • Ideal p?r sht?pi, festa te ndryshme etj…

Specifikat:

  • Ideal p?r sht?pi, festa te ndryshme etj…
  • Stoli teleskopik mund t? rregullohet n? lart?sin? e k?rkuar.
  • Stoli i palossh?m, mund t? b?het n? form? cante.
  • Materia: Plastik PA66, ky material ?sht? i njohur p?r q?ndrueshm?rin? e tij dhe ?sht? rezistent ndaj t? gjitha kushteve t? motit.
  • Trupi teleskopik ?sht? i ngurt? dhe fleksib?l, ruan ekuilibrin m? t? mir? midis pesh?s, madh?sis? dhe forc?s.
  • Mund ta hapni duke kapur skajet dhe duke e t?rhequr p?r ta hapur.
  • P?rmasa: I hapur 45.5 x 25.5 cm
  • Imbyllur: 25.5 x 6cm