Shtrydh?se frutash

 • Shtrydhese frutash e shpejt dhe shume e thjeshte ne perdorimin e produktit I cili ben te mundur shtrydhjen e shpejte te frutave.
 • Shtrydhesja ka nje efikasitet te larte,
 • B?n t? mundur shtrydhjen e 6 portokalleve.
 • Vepron n? 60 sekonda me nj? rrotullim t? menj?hersh?m

3,500 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Shtrydh?sja b?n t? mundur shtrydhjen me nj? efikasitet t? lart?.
 • I sigurt? n? shtrydhje me nj? kapak t? mbyllur q? nuk lejon derdhjen e l?ngut.
 • Me nj? proces shtrydh?s.
 • Procesin e shtrydhjes s? portokall?ve e b?n shum? shpejt.

 

Specifikat

 • Nje tension 220-240V
 • Nje frekuence 50/60Hz
 • Ka nj? shpejtesi rreth 90W