Shishe qelqi me rubinet 4.5 L

> SKU: N/A

▫️Shishe qelqi me rubinet për pije te ftohta

▫️Shijoni me miqtë dhe familjet tuaja pijet tuaja të preferuara si wisky ,birrë ,verë, ujë detox apo lëngje të ndryshme

▫️Kapaciteti i shishes 4.5L

2,990 L

Krahasoni

Përshkrim

▫️Shishe qelqi me rubinet për pije te ftohta

▫️Shijoni me miqtë dhe familjet tuaja pijet tuaja të preferuara si wisky ,birrë ,verë, ujë detox apo lëngje të ndryshme

▫️Kapaciteti i shishes 4.5L

▫️Mbyllje e sigurt e cila nuk lejon pijen të derdhet.

▫️Teper praktike ne perdorim.

Specifikat

▫️Kapaciteti i shishes 4.5L

▫️Material qelqi i paster.

▫️Kodi:S1716