Paisje p?r dekorin e ?mb?lsirave

Paisje e dobishme p?r dekorimin e tortave dhe ?mb?lsirave t? ndryshme.

Tashm? ?mb?lsirat do t? duken m? t? bukura.

1,090 L

Krahasoni

Përshkrim

Paisje p?r dekorin e ?mb?lsirave

  • Paisje e dobishme p?r dekorimin e tortave dhe ?mb?lsirave t? ndryshme.
  • Tashm? ?mb?lsirat do t? duken m? bukura.

Specifikat:

  • Ideale p?r festa t? ndryshme
  • B?n m? leht? dekorimin.
  • B?n format e ndryshme si: yje, lule, rozeteve, pikave, gjetheve dhe modeleve t? tjera t? kremrave.
  • Tep?r e thjesht? n? p?rdorim mjafton ta mbushni me kremin e preferuar.
  • Lahet vet?m me dor?, nuk mund t? futet n? lavastovilie.
  • Materiali:? Metal dhe plastik