Paisje p?r b?rjen e kokoshave DSP

Shikoni filmin e preferuar dhe nd?rkoh shijoni kokoshkat.

Kinemaja vjen n? sht?pin? tuaj

Fantastike p?r sht?pi.

3,490 L

Krahasoni

Përshkrim

Paisje p?r b?rjen e kokoshave DSP

  • Shikoni filmin e preferuar dhe nd?rkoh shijoni kokoshkat.
  • Kinemaja vjen n? sht?pin? tuaj
  • Fantastike p?r sht?pi.

Specifikat:

  • Ju mund ta b?ni dhurat tek miqt? tuaj.
  • Kursim i shpejt? dhe efikas, kursim i energjis? dhe mbrojtje e mjedisit.
  • E leht? n? p?rdorim.
  • Mund t? pastrohet leht?sisht.
  • Mjafton t? mbushin v?ndin e posac?m me vaj dhe misrat q? d?shironi dhe gati.