Paisje p?r b?rjen e flluskave

Paisje n? form?n e derkucit p?r b?rjen flluskave.

Fantastike p?r f?mij?t.

Dhurata ideale p?r t? arg?tuar f?mij?t tuaj

1,090 L

Krahasoni

Përshkrim

Paisje p?r b?rjen e flluskave

  • Paisje n? form?n e derkucit p?r b?rjen flluskave.
  • Fantastike p?r f?mij?t.
  • Dhurata ideale p?r t? arg?tuar f?mij?t tuaj

Specifikat:

  • Funksionet kryesore ka muzik?, drit LED dhe b?rjen e flluskave.
  • Mund t? p?rdoret nga mosha +6 vjjec.
  • Me hapsir? specifike p?r v?ndin e shishes s? ujit p?r flluskat.
  • Me bateri? AA
  • Butoni Automatik p? b?rjen e flluskave.
  • Materiali: Plastik
  • P?rmasat: 13.5 x 9 x 7 cm