-700 L

Organizues multifunksional per kuzhin?

> SKU: N/A
  • N?se d?shironi t? vendosni rregull n? kuzhin?n tuaj ky organizues ?sht? zgjedhja ideale.
  • Organizuesi ?sht? i p?rb?r? nga 4 sirtar?.
  • Zhvendoset lirisht.

1,290 L

Krahasoni

Përshkrim

  • N?se d?shironi t? vendosni rregull n? kuzhin?n tuaj ky organizues ?sht? zgjedhja ideale.
  • Organizuesi ?sht? i p?rb?r? nga 4 sirtar?.
  • Mund t? vendosni er?za, pirunj, lug?, lug? prej druri,thike, shishe etj.
  • Zhvendoset lirisht.
  • P?rb?het nga materiali i plastik?s shum? cil?sor dhe e fort?.

Specifikat

  • Madh?sia: 390 * 200 * 230mm
  • ?Material plastik.