, ,

Ngrohes Muri

First Austria

Krahaso

Per ditet e ftohta te dimrit apo, pajisuni me ngrohesin qe montohet lehtesisht ne mur te First Austria. I thjeshte ne perdorim dhe eshte i pajisur me telekomande.
đŸ”žïž Pajiset me opsionin e ftohjes.
đŸ”žïž Fuqia maksimale 2000 W
đŸ”žïž Ekran LED
đŸ”žïž Vepron shpejt
đŸ”žïž Fiket automatikisht kur detekton dritare hapur

9,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.

Marka

First Austria