Mikser dore DSP

Mikser DSP ?sht? nj? ndihm?s i shk?lqyesh?m i kuzhin?s suaj.

Mjafton t? hidhni p?rb?r?sit dhe ai p?rzjen ?do gj?.

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

Mikser dore DSP

  • Mikser DSP ?sht? nj? ndihm?s i shk?lqyesh?m i kuzhin?s suaj.
  • Mjafton t? hidhni p?rb?r?sit dhe ai p?rzjen ?do gj?.

Specifikat:

  • P?rgatit kremra dhe brum?ra.
  • Me 5 nivele shpejt?sie t? ndryshme p?r p?rgatitje sipas deshir?s.
  • Buton p?r nxjerrjen automatike t? rrah?seve
  • Fuqia: 200W
  • Materiali: Plastik dhe inox rezistent