,

Mikser Dore

Sokany

Krahaso

Pergatisni embelsira apo brumera per gatime te ndryshme shpejt dhe lehte me mikserin e fuqishem te Sokany!
đŸ”žïž Ka 5 nivele shpejtesie per tu pershtatur me pergatitjen e cdo ushqimi
đŸ”žïž Fuqia 300 watt
đŸ”žïž I prodhuar ne Gjermani
đŸ”žïž Material rezistant dhe me jetegjatesi

2,490 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.

Marka

Sokany