Mesh silikoni

  • Mesh silikoni me shum? funksione, mjet thelb?sor p?r t? b?r? biskota, pasta etj
  • Rezistenc? e rip?rdorshme, jo ngjit?se, jo toksike dhe me temperatur? t? lart?.
  • P?rdoret p?r furr?, mikroval?, tryez? ngr?nieje.

790 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Mesh?t e pjekjes prej silikoni mund t? ruhen n? frigorifer me produkte t? gatshme.
  • I p?rshtatsh?m p?r ju q? t? rrokullisni brum?, pasta dhe t? cop?toni ?mb?lsira.
  • T? p?rshtatshme p?r shtroje t? m?dha buke, miq?sore me mjedisin, pastrohen leht?, rezistojn? n? temperatur? t? lart? dhe p?rdoren p?rs?ri;

 

Specifikat

  • Materiali: silikoni
  • P?rmasat: 30 x 40 cm