,

Llampa Me Dy Funksione


Krahaso

🔾 Llampa 2 ne 1 shum e thjesht ne perdorim

🔾 Ndricon dhe terheq mushkonjat njekohesisht duke i vrare ato me impuls elektrik

🔾 Konsumo 80% me pak energji se llampat e zakonshme

1,190 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.