Makineri ngrirëse për akullore

▫️Makineri ngrirëse për akullore.

▫️Për përdorim shtëpiak e përshtatshme për të përgatitur akullore ose kos të ngrirë.

▫️Ideale edhe për tu përdorur nga fëmijet tuaj.

▫️Përdoret tepër lehtësisht nuk nevojitet energjia elektrike ose bateritë.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

▫️Makineri ngrirëse për akullore.

▫️Për përdorim shtëpiak e përshtatshme për të përgatitur akullore ose kos të ngrirë.

▫️Ideale edhe për tu përdorur nga fëmijet tuaj.

▫️Përdoret tepër lehtësisht nuk nevojitet energjia elektrike ose bateritë.

▫️Vendosni për 8 deri në 12 ore në frigorifer dhe filloni ta përdorni.

▫️Dizajni eshte praktik , terheqes per syrin e femijeve.

SPECIFIKAT

▫️Pastrohet tepër lehtë.

▫️Pëmasat: 22 cm x 30 cm

▫️Kodi:A1427