Kreher dhe pjaster

SKU: N/A
 • Kreher dhe pjast?r n? t? n?jt?n koh?.
 • Tani mund ti krihni dhe ti shtrini flok?t leht?sish.
 • Fur?? p?r rregullimin e flok?ve me qeramik? p?r drejtimin e flok?ve.
 • Kr?h?r elektrik p?r femra dhe meshkuj.
 • Super p?r stilimin e mjekr?s.

1,290 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Kreher dhe pjast?r n? t? n?jt?n koh?.
 • Kr?h?r elektrik p?r femra dhe meshkuj.
 • Super p?r stilimin e mjekr?s.

 

Specifikat

 • Temperatura e ngrohjes: rreth 130 grad?-200 grad?
 • Tensioni nominal: 110V-220V
 • Fuqia e vler?suar: 45 W