Hekur dore me avull

SKU: N/A

Hekuri dor?s ?sht? perfekt p?r garderob?n tuaj.

Kjo paisje e vog?l e mrekullueshme ju vjen n? ndihm? te hekurosni rrobat nga varsja.

Ideal p?r sht?pit? tuaja.

2,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Hekur dore me avull

 • U lodh?t me hekurin e zakonsh?m?
 • Hekuri dor?s ?sht? perfekt p?r garderob?n tuaj.
 • Kjo paisje e vog?l e mrekullueshme ju vjen n? ndihm? te hekurosni rrobat nga varsja.
 • Ideal p?r sht?pit? tuaja.

Specifikat:

 • ?Heq rrudhat nga rrobat n? pak sekonda.
 • I p?rshtatsh?m p?r cdo lloj materiali.
 • Ju mund edhe t? dezefektoni veshjet tuaja fal avullit t? fuqish?m.
 • Perfekt p?r udh?timet tuaja, nuk nx? v?nd.
 • Fal? dorezes ergonomike p?rdoret leht?sisht.
 • Me butonin e ndezjes dhe fikjes.
 • Fuqia: 1000W.
 • Kapaciteti ujit: 110ML