Doreza lar?s makine

 • Doreza ideale p?r t? lar? dhe pastruar makin?n tuaj.
 • Nuk d?mton boj?n e makin?s.
 • Heq shpejt dhe leht? papast?rtit?.
 • B?r? nga material mikrofib?r me cil?si t? lart?.
 • Thith shum? mire ujin.

890 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Doreza p?r larjen e makin?s anti-g?rvishtje p?r t? lar? dhe pastruar makin?n tuaj n? br?nd?si apo sip?rfaqen e jashtm?.
 • Si nj? dorez? p?r tu veshur, pastrohen m? leht?si v?ndet e pa pastra.
 • P?rshtatet mjaft mir? dhe nuk rr?shqet nga dora.
 • Gjithashtu i p?rshtatsh?m p?r pastrimin e sht?pive t? makinave, xhamat, dyshemet?, etj.

 

Specifikat

 • Materiali Mikrofibre i but?
 • Madh?sia e artikullit: 28 * 25cm
 • Pesha : 106g