Fshese korenti me vakum

SKU: laptop-yoga-14-80jh0035ge-w8-1

? Dizenjuar posacerisht per pastrimin e makinave dhe cepave te saj
? Pastron n? m?nyr? t? plot? grimca t? ndryshme ose pluhur midis zbraz?rave t? sendiljeve, butonave, qosheve, etj
? Projektuar me drita LED, i p?rshtatsh?m dhe nese e p?rdorni n? err?sir?
? Motorr me qendrueshmeri te gjate dhe operim te fuqishem
? Me 2700 rrotullime ne minuta,
? Ideale per pastrim ne te thate dhe te lagesht ?Gjatesia e kordonit elektrik 4.2 m

2,990 L

Krahasoni