Dorez? p?r pastrimin e qimeve t? kafsh?ve

SKU: N/A

Dorez? e mrekullueshme prej silikoni p?r qenin ose macen tuaj.

Dorez? silikoni q? heq qimet e tep?rta nga kafsh?t.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

Dorez? p?r pastrimin e qimeve t? kafsh?ve

  • Dorez? e mrekullueshme prej silikoni p?r qenin ose macen tuaj.
  • Dorez? silikoni q? heq qimet e tep?rta nga kafsh?t.
  • Kafsh?t e juaja tashm? do t? rehatohen n? sht?pi pa mundime ju do ti largoni qimet e tep?rta.
  • Ato do t? ndihen t? p?rkedhelur nd?rkoh q? ju i largoni qimet.

Specifikiat:

  • Dh?mbezat prej selikoni do t? largojne n? m?nyre perfekte qimet dhe cdo papast?rti tjet?r.
  • Materiali: Selikon i but?