Dispenzues pijesh 3,5L

▫️Dispenzues pijesh 3,5L me rubinet, ideal për lëngje.

▫️Dizajn unik i rubinetit, ju mund të merrni ujë të pijshëm duke shtypur butësisht rubinetin.

▫️Mund ta përdorni për të bërë çaj frutash, lëng limoni, ose birrë etj.

▫️Enë plastike rezistente ndaj rrjedhjeve i fortë dhe i qëndrueshëm.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

🧉Dispenzues pijesh 3,5L me rubinet, ideal për lëngje.

👌Dizajn unik i rubinetit, ju mund të merrni ujë të pijshëm duke shtypur butësisht rubinetin.

▫️Mund ta përdorni për të bërë çaj frutash, lëng limoni, ose birrë etj.

▫️Enë plastike rezistente ndaj rrjedhjeve i fortë dhe i qëndrueshëm.

▫️I vogël dhe i përshtatshëm, mund të vendoset ku të dëshironi, ose mund të vendoset lehtësisht në frigorifer.

▫️Rezistent ndaj temperaturave të larta dhe të ulëta.

SPECIFIKAT

▫️Produkti ka një kapacitet prej 3.5 litrash.

▫️Përmasat: 25x11x18cm

▫️Materiali: PP

▫️Kodi:S985