Cajnik elektrik

 • Me nj? dizanj t? bukur modern q? p?rshtatet n? cdo kuzhin?
 • Ideal p?r ngrohjen e ujit n? pak koh? p?r t? p?rgatitur cajin apo kafen e preferuar n? m?nyr? t? shpejt?, n? vet?m pak minuta.
 • Me kapacitet 1.5 lit?r, baz? e rrotulleshme n? 360 grad? dhe filter q? largon papast?rtit? nga uji.
 • Me drite blu LED, mbrojtje nga mbinxehja,

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Cajnik DSP KK 1100 me nj? material rezistent ndaj ndryshkjes dhe me nj? drit? treguese ngjyr? blu kur uji zien ose vetem sa e ngrohni.
 • Kanje nivel te dukshem te ujit me nje drite treguese
 • Me nj? kapacitet mbajt?s 1 lit?r.
 • Tension 220-240V e frekuenc? 50/60HZ.
 • Ka nj? nivel t? duksh?m t? ujit me nj? drit? treguese.
 • Ngroh ose zien ujin ne 3-5 minuta.

 

Specifikat

 • Modeli: KK1100
 • Fuqia 1630 W.
 • Tension 220-240V