Bllokus per dyer me alarm

> SKU: N/A
  • N?se dikush tenton t? hyje pajisja ndalon der?n, dedekton dhe alarmon menj?her?.
  • Dizanjuar p?r t? ndauar hajen e der?s dhe n? t? nj?t?n koh? aktivizon alarmin.
  • Ideal kund?r vjedhjeve ose nd?rhyrjeve n? sht?pi.
  • Ky ?sht? nj? alarm dere me mbules? prej ?eliku inox.
  • Vet?m vendos alarmi n?n der? dhe ndez ?elsin N?se nj? nd?rhyr?s p?rpiqet t? hap der?n, modeli n? form? pyk? do?parandaloni at? q? t? hapet?aktivizoni nj? alarm 120 dB

990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Bllokus p?r dyer me alarm.
  • Ky bllokues sigurie dere, i p?rshtatsh?m p?r hotel rezidencial familjar, dhom? hoteli p?r udh?time universitare, super e zhurmshme dhe e l?vizshme.
  • Mund ta vendosni n? ?ant?n tuaj t? shpin?s dhe thjesht t? b?ni nj? turne t? sigurt.
  • Zhurma maksimale mund t? jet? deri n? 120dB.

 

Specifikat

  • Materiali:?eliku inox.