Peshorja dixhitale kuzhine Russell Hobbs

1,390 L

Në magazinë

  • Peshorja dixhitale e kuzhinës Russell Hobbs BW00768, 5 kg.
  • Peshoret e kuzhinës janë pajisje që nuk duhet të mungojnë në asnjë kuzhinë.
  • Ju ndihmon të përgatisni me saktësi të gjitha gatimet.
  • Me ekran dixhital dhe fikje automatike.
Compare
  • Peshorja dixhitale e kuzhinës Russell Hobbs BW00768, 5 kg.
  • Me ekran dixhital dhe fikje automatike.

 

Specifikat

  • Kapacitet 5 kg
  • Ekran LCD
  • Permasat :14 X 20CM
X

Menu Kryesore