,

Varese rrobash


Krahaso

Varesja e rrobave me fantastike per te maksimizuar hapesiren tuaj
8 ne 1, me 8 hapesira per te vendosur rrobat dhe mblidhet duke zene hapesire vetem per 1
E pershtatshme per ti thare, mbajtur dhe transportuar ato.
Rrotullim 360 grade dhe buton per hapje/mbyllje te cdo vareseje

990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.