Tel p?r rroba

SKU: N/A

P?rdoret gjer?sisht p?r varjen e rrobave, peshqir?ve brenda ose jasht?.

Mund ta p?rdorni n? sht?pi pushimi, oborre, ballkoone etj?

2,590 L

Krahasoni

Përshkrim

Tel p?r vendosjen e rrobave

  • P?rdoret gjer?sisht p?r varjen e rrobave, peshqir?ve brenda ose jasht?.
  • Mund ta p?rdorni n? sht?pi pushimi, oborre, ballkoone etj?

Specifikat:

  • Ju jep nj? “dollap rrobash t? ?astit” kudo; e p?rkryer p?r hap?sira t? vogla, banj?, hyrje dhe shum? m? tep?r.
  • E q?ndrueshme dhe e pap?rshkueshme nga uji.
  • ?Materiali: Inox rezistent nuk p?rshkruhet ndaj kushteve t? motit.
  • Instalim i leht? dhe nd?rtim i fort?, me ngjitje
  • P?rmasat: 40 x 33 x 30 cm