Tapet me formim

SKU: N/A

Tapet me formim mund ta vendosni ku do q? d?shironi.

Pamje mjaft? moderne dhe stil

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Tapet me formim

  • Tapet me formim mund ta vendosni ku do q? d?shironi.
  • Pamje mjaft? moderne dhe stil.

Specifikat:

  • Materiali i but? miq?sore me lekur?n p?r l?kur?n, jo irrituese, nuk prodhon ose p?rmban efekte t? d?mshme q? d?mtojn? sh?ndetin e njeriut dhe mjedisin.
  • I p?rshtatsh?m p?r dhom?n e gjumit, studimin, dhom?n e ndenjes, restorantin etj.
  • Leht?sisht i pastruesh?m, mund ta fusni dhe lavatrice
  • P?rmasat: 1 katror 30 cm
  • Cop?: 10
  • Disponojm? ngjyr?n bezh.