SWEET HOME

SKU: N/A

Produkt i vecant? dhe utilitar p?r t? dekoruar cdo sht?pi.

Shfryt?zoni hap?sir?n n? maksimum p?r t? mbajtur sht?pine sa m? rregullt dhe t? past?r.

1,090 L

Krahasoni

Përshkrim

SWEET HOME

  • Produkt i vecant? dhe utilitar p?r t? dekoruar cdo sht?pi.
  • Shfryt?zoni hap?sir?n n? maksimum p?r t? mbajtur sht?pine sa m? rregullt dhe t? past?r.

Specifikat:

  • Raft dhe organizues i cili mund te vendoset n? kuzhine,banjo, dhomen e ndenjes apo dhome.
  • Me 4 varese p?r t? vendosur celesat, shallin, kapelen, cadr?n apo cdo send tjet?r ne hap?siren e siperme.
  • Praktike, e thjesht? dhe elegante.
  • P?rmasa: 47×16.5x8cm.
  • Materiali: Miksim i drurit dhe plastikes.
  • Disponojm? ngjyr?n e bardh?