Set tiganesh

 • Set me 3 tiganedhe 2 kapake gatimi me diameter 20 ,24, 28.
 • Bërja e vakteve të shëndetshem, të shijshëm fillon me enet e duhura.
 • Enë gatimi elegant dhe efikase të veshura me gurë qeramike.

2,790 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Set me 3 tiganedhe 2 kapake gatimi me diameter 20 ,24, 28.
 • Bërja e vakteve të shëndetshem, të shijshëm fillon me enet e duhura.
 • Enë gatimi elegant dhe efikase të veshura me gurë qeramike.
 • Teknologji induksioni e përputhshme si me sobë ashtu edhe me gaz.
 • Dorezë bakeliti e veshur me silikon për qëndrueshmëri
 • Pjesa e jashtme e aluminit rezistente ndaj nxehtësisë.

Specifikat

 • Materiali: Qeramikë me bazë alumini.
 • Diametri: 20 ,24, 28.