Set me 4 tenxhere gatimi

  • Set me 4 tenxhere gatimi.
  • Mund t? gatuani lloje t? ndryshme ushqimesh.
  • Rezistente ndaj temperaturave t? larta, goditjeve dhe g?rvishtjeve.

3,990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Set me 4 tenxhere gatimi.
  • Mund t? gatuani lloje t? ndryshme ushqimesh.
  • Rezistente ndaj temperaturave t? larta, goditjeve dhe g?rvishtjeve.
  • I p?rshtatsh?m p?r t? gjitha llojet e sobave.
  • Pastrohen leht?sish n? makin? lar?se p?r enet.

 

Specifikat

  • Set me kater tenxhere me dimensione 20 cm, 22cm, 24cm, 26cm.
  • Ngjyra: Argjendi