Raft Bamboo

  • Raft fantastik p?r ambjentet e br?ndshme t? sht?pis? i cili i jep asaj nje? pamje te? bukur dhe elegante.
  • Kombinohet leht?sisht br?nda sht?pis? suaj, dizenjuar n? m?nyr? t? p?rsosur.
  • Mund t? vendoset n? cdo pjes? t? sht?pise suaj.

3,990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Raft druri me 4 ndarje kaq i vecant? p?r nj? aredim perfekt.
  • Materiali i b?r? prej druri Bamboo.
  • Raft shum?funksional ju dhuron hap?sire t? bollshme p?r organizimin e produkteve t? p?rdorimit t? p?rditsh?m.

 

Specifikat

  • P?rmasat 75cm x 32cm x30 cm
  • Materiali: BAMBOO