Organzuese dhe mbajt?se p?r tualet

SKU: N/A

Shmangni rr?muj?n q? krijohet n? tualet.

Organizimi i produkteve t? tualetit tashm? do t? jet? m? i leht?.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Organizuese p?r tualet

  • Shmangni rr?muj?n q? krijohet n? tualet.
  • Organizimi i produkteve t? tualetit tashm? do t? jet? m? i leht?.
  • Do tju krijohet m? shum? hapsir?.

Specifikat:

  • Pajisur me 4 kate.
  • Montohet leht? n? mur?.
  • Materiali: Inox q? nuk ndryshket dhe Plastik e fort?
  • Kapaciteti: Mban deri n? 15kg