Organizues guzhine

SKU: N/A

Organizuesi i mir? i kuzhin?s.
Kursimi i hap?sir?s dhe b?jeni vendin tuaj m? t? rregullt dhe t? bukur.
Mbajt?se p?r er?za dhe nj? mori produktesh t? tjera n? kuzhin?.
Multifunksionale, shum? ndarje dhe lloje t? ndryshme p?r ruajtje.
Ajo vjen me 4 kuti t? ndashme p?r er?za.
Magazinimi i vajit, krip?s, salc?s, shisheve uthull dhe kana?e.
Hap?sir? p?r lug?t dhe thikat.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Organizuesi i mir? i kuzhin?s.
Kursimi i hap?sir?s dhe b?jeni v?ndin tuaj m? t? rregullt dhe t? bukur.
Mbajt?se p?r er?za dhe nj? mori produktesh t? tjera n? kuzhin?.
Multifunksionale, shum? ndarje dhe lloje t? ndryshme p?r ruajtje.
Ajo vjen me 4 kuti t? ndashme p?r er?za.
Magazinimi i vajit, krip?s, salc?s, shisheve uthull dhe kana?e.
Hap?sir? p?r lug?t dhe thikat.