Multi Cooker Vitek

> SKU: laptop-yoga-21-80jh0035ge-w8-1

Manual p?rdorimi n? shqip.
Lib?r gatimi n? shqip.
8 pro?ese t? automatizuara.
Ekran dixhital dhe butona p?r p?rdorim t? thjesht?.
Kapacitet 5 litra.
Programim p?r fillimin e pro?esit me koh? vones?.
Kursen energji elektrike.
Stakim automatik pas mbarimit t? pro?esit.
Garanci 6 muaj.
Asistenc? teknike p?r ?do problem dhe pjes? k?mbimi kurdoher?.
Fuqia: 900W
Materiali: ?elik-Inoks

6,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Per tegjithe anvista vjen me oferte Multi Cooker Vitek
Tani gatuani me thjesht, me mire dhe me lire me Multi Cooker Vitek