Mbajtese me 5 kosha metalike

 • Mbajt?se me 5 kosha metalike e p?rsosur p?r fruta, perime, nj? zgjedhje e shk?lqyer p?r ju!
 • Ideale p?r kuzhin?n tuaj .kopshtin, magazinimin e zyr?n.
 • Me 5 nivele, me shporta t? l?vizshme ku mund t? ndahen sipas deshir?s.

3,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Mbajt?se me 5 kosha metalike e p?rsosur p?r fruta, perime, nj? zgjedhje e shk?lqyer p?r ju!
 • Ideale p?r kuzhin?n tuaj .kopshtin, magazinimin e zyr?n.
 • Me 5 nivele, me shporta t? l?vizshme ku mund t? ndahen sipas deshir?s.
 • Ju mund t?i merrni me leht?si sendet ose t?i vendosni brenda.
 • E paisur me rrota ku mund t? zvendoset me leh?si.
 • I fort? dhe i q?ndruesh?m.
 • Montohet leht?.

Specifikat

 • Material : Metalik