Llambe vrasese mushkonjash

 • Vet?m me disa hapa, mushkonja?do t?q?ndroj larg jush!
 • Mushkonjat nuk do ju shqet?sojn? m?.
 • Dita Led do t?rheq? mushkonjat.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Llamb? Vras?se Mushkonjash? 5V USB Brendshme Elektronike
 • 100% t? sigurt p?r njer?zit dhe kafsh?t sht?piake, pasi nuk p?rmbajn? kimikate, nuk l?shojn? rrezatim dhe jan? krejt?sisht jotoksike.
 • Kjo Llamb? ?sht? gjithashtu leht? p?r tu pastruar
 • Ky kurth p?r mushkonjat ?sht? jasht?zakonisht i leht? p?r t?u p?rdorur p?r t? gjith?.

Specifikat

 • Materiali: Plastik?
 • Madh?sia:?19 x 12 x 12 cm.
 • Tensioni i vler?suar: 5V.
 • Fuqia e vler?suar: 2W / 50Hz.