Leter Murale 3D

> SKU: leter-murale-3d

Let?r murale 3D n? form?n e tull?s
? Dekoroni ambjentet tuaj duke transformuar pamjen e ambjentit.
? Ambjenti juaj do duket sikur keni vendosur tulla te v?rteta.
? Praktike dhe ngjitet leht?sisht ne mure.
? Jo vet?m dekoroni ambjentin por edhe mbroni muret nga lag?shtia.
? Pastrohet leht?.
? P?rshtatet n? ?do k?nd pasi mund ta prisni me g?rsh?r?.
? Mund ta p?rdorni n? sht?pi, zyr? apo biznese t? ndryshme.
? 1 pllak? me p?rmasa 77*70 cm

590 L

Krahasoni