Kapese per organizimin e kabllove

 • Thuaj stop rr?muj?s s? kabllove t? sh?mtuara t? TV, DVD, PC.
 • Ndihmoni n? organizimin e telave dhe kabllove
 • Keto kapsa ju ndihmoj? t? organizoni telat, kabllot dhe prizat me leht?si.
 • Ngjitet n? sip?rfaqe t? l?muara si mure, pllaka, xham etj.

490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Kap?se mbajt?se telash p?r karikim t? kabllove.
 • Hiqni ngjit?sin p?r ta vendosur n? sip?rfaqen e d?shiruar.
 • Kapeset mund t? instalohen pa shpuar ose instaluar ndonj? vid?.
 • Nj? aksesor kaq i nevojsh?m p?r t? sistemuar rr?muj?n.

 

Specifikat

 • Sasia: 20
 • Materiali: Plastik?
 • Madh?sia: 3 * 1cm