Got? elektrike

> SKU: N/A

B?jeni tuaj?n k?te got fantastike.

Shijoni kafen me p?rzirjen e mrekullueshme.

890 L

Krahasoni

Përshkrim

Got? elektrike.

  • B?jeni tuaj?n k?te got fantastike.
  • P?rzieni kafen pluhur me qum?shtin dhe kafeja juaj do te jet gati.
  • Shijoni kafen me p?rzirjen e mrekullueshme.

Specifikat:

  • Dizjani modern ka mbrojte t? dyfisht?.
  • Doreza ergonomike mjaft e p?rshtatshme.
  • Nuk mund t? p?rdoret n? mikroval.
  • Mund t? lahet vet?m me dor?.
  • Kapaciteti: 400ml.
  • P?rmasat: 118mm x 90mm x 38mm
  • E disponojme n? ngjyr? bojqielli.