Furce p?r lyerjen e sht?pis?

SKU: N/A

Ky set fantatstik do tju ndihmoj? t? lyeni vet? sht?pin? pa ndihm?n e askujt.

Fur?a Paint mund t? transformoj? t? gjith? sht?pin? tuaj dhe t? rris? vler?n e saj m? shpejt sesa keni menduar ndonj?her? e mundur.

1,390 L

Krahasoni

Përshkrim

Furce p?r lyerjen e sht?pis?

  • Ky set fantatstik do tju ndihmoj? t? lyeni vet? sht?pin? pa ndihm?n e askujt.
  • Fur?a Paint mund t? transformoj? t? gjith? sht?pin? tuaj dhe t? rris? vler?n e saj m? shpejt sesa keni menduar ndonj?her? e mundur.

Specifikat:

  • Fal? pjes?ve t? p?rfshira ?ju mund t? lyeni qoshe t? nd?rlikuar, ose rreth prizave t? ?elsave dhe kornizave t? dyerve.
  • Fur?a Roller Paint ?sht? kaq e thjesht? dhe e leht? p?r t?u p?rdorur madje edhe f?mij?t tuaj mund t? ndihmojn? p?r t’i dh?n? nj? pun? profesionale boj?s pothuajse ?do sip?rfaqe.
  • P?rdorni ambiente t? brendshme dhe t? jashtme.
  • Pa koh? p?rgatitjeje.
  • Mjafton t? hidhni boj?n n? v?ndin e p?rshtatsh?m.