Dyshek Plazhi Intex me mb?shtet?se

  • Dyshek plazhi Intex i p?rshtatsh?m p?r dit?t e nxehta t? ver?s n? bregdet apo pishina.
  • Vjen me pjese mbeshtetese nga pas per komoditet ne qendrim.
  • Dysheku ka nj? hapsir? t? vog?l ku mund t? vendosni nj? got? ose nj? shishe t? vog?l.
  • Fryhet mjaft leht? dhe leht?sisht i transportuesh?m.

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Dyshek Plazhi me mb?shtet?se Intex.
  • Fryhet mjaft leht? dhe leht?sisht i transportuesh?m.
  • Material rezistent dhe anti-alergjik.

 

Specifikat

  • P?rmasat 160 x 85 cm