C për makina

▫Kompresor Ajri për makina.

▫E lehtë për tu përdour dhe shumë praktike.

▫Përdoret për goma makinash, bicikletash, motorrash, dhe topa etj..

1,290 L

Krahasoni

Përshkrim

▫Kompresor Ajri për makina.

▫E lehtë për tu përdour dhe shumë praktike.

▫Përdoret për goma makinash, bicikletash, motorrash, dhe topa etj..

SPECIFIKAT

▫Tensioni i përdorimit: DC12V

▫2 adaptorë të hundës dhe gjilpërë sportive me matës presioni.

▫Madhësia e produktit: 16 cm x 8 cm x 14.5 cm

▫Gjatësia e telit: 3 m

▫300 PSI