,

Makine


Krahaso

Makina benz me dorezë ku fëmija ulet dhe mëson të bëjë xhiro vetë duke u mbështetur fort në timon dhe duke i dhënë drejtimin që do
Muzika në pjesën e timonit bën që fëmija mos të mërzitet asnjëherë
Perfekte për moshën 1-4 vjeç

3,490 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.