Freskuese

990 L

Mini ventilator

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

▫Mini ventilator portativ tavoline me energji USB.

▫Zgjidhja perfekte qe te punoni me qetesi te madhe eshte ky ventilator portative i vogel.

▫Ideale për t’ju sjell një freski ambjenteve tuaja ku përdoret me një portë USB Mini Fan.

Shtoje në shportëKrahasoni
590 L

Set me forma p?r kasata

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Kasata p?r vog?lush?t tuaj.

Tashm? mund ti shijoni kasatat dhe nga sht?pia.

Shtoje në shportëKrahasoni
890 L

Ventilatoret Te vegjel

0 nga 5
(0)
SKU: ventilatoret-te-vegjel

Mini Frskuese me Usb.
?? E vecante dhe shume praktike
?? Punon me karikim dhe bateri
?? Mund te merret me vete kudo ose ta mbani ne zyren tuaj
?? 3 nivele shpejtesie.
?? Ngjyrat:e bardhe, dhe e zeze
?? Permasat jane : 141mm*106mm*42mm*35mm.

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Pajisja revolucionare Arctic Air ULTRA

0 nga 5
(0)
SKU: pajisja-revolucionare-arctic-air-ultra

Pajisja revolucionare Arctic Air ULTRA e vitit 2019 per ftohjen e ajrit ne keto dite te nxehta
?sht? Freon-Free dhe nuk p?rdor asnj? ftoh?s toksik. Sistemet e tjera AC p?rdorin shum? energji p?r t? freskuar, e cila ?sht? shum? e kushtueshme, por ky freskues harxhon shume pak energji
??Freskon, i jep lageshti dhe pastron ambientin
??Sherben dhe si abazhur me 7 ngjyra te ndryshme
??Perfekte per ambinte si zyra, dhoma gjumi, dhoma ndenje etj..
??Mjafton ta vendosni ne prize, ta mbushni me uje dhe ti vendosni filtrin
??Ajri futet i ngrohte dhe i ndotur dhe del i ftohte dhe i paster
?? Me 3 nivele shpejtesie
?? Permasat 20cm me 20cm
?? Punon deri ne 8 ore me nje rimbushje te depozites me uje
?? Sinjale drite kur depozita e ujit eshte drejt fundit
?? Paketimi permban: Pajisjen fishe energjie Usb,filter dhe manual perdorimi
?? Fuqia 8w
?? Pesha 860g

Shtoje në shportëKrahasoni

Mini ventilator

0 nga 5
(0)

▫Mini ventilator portativ tavoline me energji USB.

▫Zgjidhja perfekte qe te punoni me qetesi te madhe eshte ky ventilator portative i vogel.

▫Ideale për t’ju sjell një freski ambjenteve tuaja ku përdoret me një portë USB Mini Fan.

SKU: N/A

Set me forma p?r kasata

0 nga 5
(0)

Kasata p?r vog?lush?t tuaj.

Tashm? mund ti shijoni kasatat dhe nga sht?pia.

SKU: N/A

Ventilatoret Te vegjel

0 nga 5
(0)

Mini Frskuese me Usb.
?? E vecante dhe shume praktike
?? Punon me karikim dhe bateri
?? Mund te merret me vete kudo ose ta mbani ne zyren tuaj
?? 3 nivele shpejtesie.
?? Ngjyrat:e bardhe, dhe e zeze
?? Permasat jane : 141mm*106mm*42mm*35mm.

SKU: ventilatoret-te-vegjel

Pajisja revolucionare Arctic Air ULTRA

0 nga 5
(0)

Pajisja revolucionare Arctic Air ULTRA e vitit 2019 per ftohjen e ajrit ne keto dite te nxehta
?sht? Freon-Free dhe nuk p?rdor asnj? ftoh?s toksik. Sistemet e tjera AC p?rdorin shum? energji p?r t? freskuar, e cila ?sht? shum? e kushtueshme, por ky freskues harxhon shume pak energji
??Freskon, i jep lageshti dhe pastron ambientin
??Sherben dhe si abazhur me 7 ngjyra te ndryshme
??Perfekte per ambinte si zyra, dhoma gjumi, dhoma ndenje etj..
??Mjafton ta vendosni ne prize, ta mbushni me uje dhe ti vendosni filtrin
??Ajri futet i ngrohte dhe i ndotur dhe del i ftohte dhe i paster
?? Me 3 nivele shpejtesie
?? Permasat 20cm me 20cm
?? Punon deri ne 8 ore me nje rimbushje te depozites me uje
?? Sinjale drite kur depozita e ujit eshte drejt fundit
?? Paketimi permban: Pajisjen fishe energjie Usb,filter dhe manual perdorimi
?? Fuqia 8w
?? Pesha 860g

SKU: pajisja-revolucionare-arctic-air-ultra

Mini ventilator

0 nga 5
(0)

▫Mini ventilator portativ tavoline me energji USB.

▫Zgjidhja perfekte qe te punoni me qetesi te madhe eshte ky ventilator portative i vogel.

▫Ideale për t’ju sjell një freski ambjenteve tuaja ku përdoret me një portë USB Mini Fan.

Set me forma p?r kasata

0 nga 5
(0)

Kasata p?r vog?lush?t tuaj.

Tashm? mund ti shijoni kasatat dhe nga sht?pia.

Ventilatoret Te vegjel

0 nga 5
(0)

Mini Frskuese me Usb.
?? E vecante dhe shume praktike
?? Punon me karikim dhe bateri
?? Mund te merret me vete kudo ose ta mbani ne zyren tuaj
?? 3 nivele shpejtesie.
?? Ngjyrat:e bardhe, dhe e zeze
?? Permasat jane : 141mm*106mm*42mm*35mm.

Pajisja revolucionare Arctic Air ULTRA

0 nga 5
(0)

Pajisja revolucionare Arctic Air ULTRA e vitit 2019 per ftohjen e ajrit ne keto dite te nxehta
?sht? Freon-Free dhe nuk p?rdor asnj? ftoh?s toksik. Sistemet e tjera AC p?rdorin shum? energji p?r t? freskuar, e cila ?sht? shum? e kushtueshme, por ky freskues harxhon shume pak energji
??Freskon, i jep lageshti dhe pastron ambientin
??Sherben dhe si abazhur me 7 ngjyra te ndryshme
??Perfekte per ambinte si zyra, dhoma gjumi, dhoma ndenje etj..
??Mjafton ta vendosni ne prize, ta mbushni me uje dhe ti vendosni filtrin
??Ajri futet i ngrohte dhe i ndotur dhe del i ftohte dhe i paster
?? Me 3 nivele shpejtesie
?? Permasat 20cm me 20cm
?? Punon deri ne 8 ore me nje rimbushje te depozites me uje
?? Sinjale drite kur depozita e ujit eshte drejt fundit
?? Paketimi permban: Pajisjen fishe energjie Usb,filter dhe manual perdorimi
?? Fuqia 8w
?? Pesha 860g

Mini ventilator

0 nga 5
(0)

▫Mini ventilator portativ tavoline me energji USB.

▫Zgjidhja perfekte qe te punoni me qetesi te madhe eshte ky ventilator portative i vogel.

▫Ideale për t’ju sjell një freski ambjenteve tuaja ku përdoret me një portë USB Mini Fan.

Set me forma p?r kasata

0 nga 5
(0)

Kasata p?r vog?lush?t tuaj.

Tashm? mund ti shijoni kasatat dhe nga sht?pia.

Ventilatoret Te vegjel

0 nga 5
(0)

Mini Frskuese me Usb.
?? E vecante dhe shume praktike
?? Punon me karikim dhe bateri
?? Mund te merret me vete kudo ose ta mbani ne zyren tuaj
?? 3 nivele shpejtesie.
?? Ngjyrat:e bardhe, dhe e zeze
?? Permasat jane : 141mm*106mm*42mm*35mm.

Pajisja revolucionare Arctic Air ULTRA

0 nga 5
(0)

Pajisja revolucionare Arctic Air ULTRA e vitit 2019 per ftohjen e ajrit ne keto dite te nxehta
?sht? Freon-Free dhe nuk p?rdor asnj? ftoh?s toksik. Sistemet e tjera AC p?rdorin shum? energji p?r t? freskuar, e cila ?sht? shum? e kushtueshme, por ky freskues harxhon shume pak energji
??Freskon, i jep lageshti dhe pastron ambientin
??Sherben dhe si abazhur me 7 ngjyra te ndryshme
??Perfekte per ambinte si zyra, dhoma gjumi, dhoma ndenje etj..
??Mjafton ta vendosni ne prize, ta mbushni me uje dhe ti vendosni filtrin
??Ajri futet i ngrohte dhe i ndotur dhe del i ftohte dhe i paster
?? Me 3 nivele shpejtesie
?? Permasat 20cm me 20cm
?? Punon deri ne 8 ore me nje rimbushje te depozites me uje
?? Sinjale drite kur depozita e ujit eshte drejt fundit
?? Paketimi permban: Pajisjen fishe energjie Usb,filter dhe manual perdorimi
?? Fuqia 8w
?? Pesha 860g

Po shfaqen krejt 4 përfundimet