Hekur rrobash me avull Sokany.

1,990 L

Në magazinë

 • Lehtësoni procesin e hekurosjes me këtë hekur.
 • Veshje qeramikë me cilësi të lartë bën të mundur hekurosjen perfekte të rrobave.
 • Tre mënyra pune: hekurosje e thatë, avull, spërkatje me ujë.
 • Sistemi Anti Drop dhe funksioni vetë i pastër.
 • Drita tregon fazën e ngrohjes.
Compare
 • Hekur rrobash me avull Sokany.
 • Materiali i tabanit prej hekuri: qeramike

 

 

Specifikat

 • Modeli: LX-288
 • Fuqia: 2400 W
 • Vëllimi i rezervuarit të ujit: 280 ml
 • Furnizimi me avull i rregullueshëm: deri në 25 g / min
 • Gjatësia e kordonit: 1.9 m
X

Menu Kryesore