Tavolin? e palosshme Portative

SKU: N/A
 • Kjo tavolin? e palosshme me t? gjitha q?llimet siguron ndihm?n e nevojshme p?r ?do familje.
 • P?rdoreni at? p?r t? ngr?n?, si nj? tavolin? kompjuteri laptop, tavolin? studimi, lexim, shkrim, vizatim, loj?ra n? bord tje…
 • Perfekte portative p?r ?do gj? p?r t? cil?n keni nevoj?.
 • Ka nj? dizajn modern dhe t? k?ndsh?m.

1,490 L

S’ka stok

Krahasoni

Përshkrim

 • Tavolin? e palosshme Portative.
 • Tavolina p?rshtatet n? 6 lart?si t? ndryshme dhe 3 k?nde.
 • E leht?, por shum? e fort?-mban deri n? 18 kg.
 • Rregullimi i k?ndit: 30-150 grad?

Specifikat

 • Materiali: tub ?eliku +PP
 • Madh?sia e tavolin?s: 51 x 39cm
 • P?rshtatet n? 6 lart?si: rreth 33-72cm