Shport? Multifunksionale

E dobishme per te prere perimet,frutat apo dhe ushqime te tjera.

Me nje hapesire te vecante per prerjen e tyre e cila vendoset mbi dy koshat ku kullohen ushqimet.

1,290 L

Krahasoni

Përshkrim

Shporta multifunksionale p?r kuzhin?n tuaj

  • E dobishme per te prere perimet,frutat apo dhe ushqime te tjera.
  • Me nje hapesire te vecante per prerjen e tyre e cila vendoset mbi dy koshat ku kullohen ushqimet.

Specifikat:

  • E disponueshme n? dy ngjyra.
  • Materiali: Plastik Rezistent