Prer?s veze

  • Kjo prer?se ju b?n m? t? leht? prerjen e vez?ve t? ziera, avokado, luleshtrydhe, k?rpudha tje…
  • Mund t? b?ni sallata t? ndryshme me fruta dhe perime gjithashtu.
  • Leht? p?r t?u p?rdorur p?r shkak t? dorez?s s? saj n? form? ergonomikisht

490 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Kjo ?sht? shum? e dobishme dhe e leht? p?r t’u p?rdorur.
  • Prer?s t? shum? q?llimeve progresiv n? sht?pin? tuaj ose gjat? udh?timit.
  • Duhet ta keni n? kuzhin?n tuaj ju leht?son pun?n.

Specifikat

  • Metal: ?elik i pandryshksh?m
  • P?rmasa : 19.5 cm gjat?sia