,

Pjaster Flokesh


Krahaso

Drejtoni dhe stiloni floket lehte dhe shpejt.
🔾 Eshte e pajisur me ekrac LCD qe tregon temperaturen
🔾 Ngrohet per 30 sekonda
🔾 Pllaka qeramike
🔾 E pershtatshme per cdo lloj floku

2,490 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.