Mbrojt?se uji p?r te lavamani

SKU: N/A
  • Mbrojt?se plastike e lavamanit e pap?rshkueshme nga uji.
  • Vendoset n? lavaman p?r t? shmangur sp?rkatjen e ujit.

690 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Mbrojt?se plastike e lavamanit e pap?rshkueshme nga uji.
  • Vendoset n? lavaman p?r t? shmangur sp?rkatjen e ujit.
  • Material TPR, fleksibilitet i mir?, jo i leht? p?r tu deformuar.
  • Fundi p?rmban 3 gota thith?se,t? cilat i p?rshtaten buz?s s? tryez?s dhe mund t? rip?rdoren.

Spesifikat

  • P?rdoret: kuzhin?, banjo,
  • Materiali: plastike TPR
  • Madh?sia: 49.2 * 5.5 * 9.6cm