Mbajtëse pjatash

SKU: N/A
 • Mbajtëse pjatash prej bamboo dhe plaskike është shumë praktike.
 • Një dizanj i bukur dhe i vecantë.
 • Ofron hapësirë për gota ose pjata.
 • Do të prshtatet në mënyrë të përkryer me dekorin tuaj.
 • Shumë rezistente ndaj lagështisë.

690 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Mbajtëse pjatash prej bamboo dhe plaskike është shumë praktike.
 • Një dizanj i bukur dhe i vecantë.
 • Ofron hapësirë për gota ose pjata.
 • Do të prshtatet në mënyrë të përkryer me dekorin tuaj.
 • Shumë rezistente ndaj lagështisë.

Specifikat

 • Shumë rezistente ndaj lagështisë.